Hvem er vi?

Backyard Svalbard består av et lidenskapelig crew av skikjørere

Erlend Kjørsvik


Erlend er daglig leder og primus motor. Utdanna Arktisk Naturguide, og har i tillegg gått Ski&Skred i Alta. For Erlend er ingen fjellside for bratt, men han elsker når han kan cruise i «Svalbardpudder» i 25-30°. Erlend har jobba på Svalbard i 3 år, og han vet mange skjulte skatter for frikjørere.

Mail: erlend@backyardsvalbard.com

Erlend Kjørsvik
Ronny Lauritz Berntsen

Ronny Lauritz Berntsen


Ronny er 30 år og opprinnelig fra Sørlandet. Han jobber som ekspedisjonslærer på Folkehøgskolen på Svalbard. Ronny er rutinert når det kommer til svalbardtekniske ferdigheter og sikkerhet med sine 7 år på Svalbard. Han forteller gjerne om sine møter med isbjørn på nært hold.

mail: ronny@backyardsvalbard.com

Loup Supéry


Vår nyeste forsterkning av teamet er Loup. Ekte fransk kvalitet. Han er født og oppvokst i Pyrinéene, og kjenner til fjell og ferdsel i fjellet godt. Han er utdannet Arktisk Natur Guide og jobber i dag som guide i Longyearbyen, Svalbard.

mail: loup@backyardsvalbard.com

Alexander Veie Fiskum


Alex er medeier i Backyard Svalbard, og jobber som prosjektansvarlig i tillegg til å være vårt anker når det kommer til investeringer og utvikling. Første Svalbard-krysning 2021.  Kanskje er det han du kommer i kontakt med når du kontakter oss?

mail: alexander@backyardsvalbard.com