Hvem er vi?

Backyard Svalbard ble etablert i 2019 av et lidenskapelig crew av skikjørere. Alle våre guider er sertifiserte guider som har erfaring fra Svalbard.

Erlend Kjørsvik


CEO og Guide

Utdanna Arktisk naturguide i Longyearbyen, og har i sertifisering fra Avalanche Safety Terrain 2 fra Canada, i tillegg til Ski&Skred fra Alta. For Erlend er ingen fjellside for bratt, men han elsker når han kan cruise i «Svalbardpudder» i 25-30°. Erlend har jobba på Svalbard i 4 år, og han vet mange skjulte skatter for frikjørere.

Språk: Norsk, Engelsk

Mail: erlend@backyardsvalbard.com

Erlend Kjørsvik

Loup Supéry


CTO og Guide

Loup er laget av ekte fransk kvalitet. Han er født og oppvokst i Pyrinéene, og kjenner til fjell og ferdsel i fjellet godt. Han er utdannet Arktisk Natur Guide og har jobbet på Svalbard i 3 år. Loup er guide både på vinter og på sommeren, og er du på tur med Loup vil han forteller deg mange gode historier om denne magiske plassen Svalbard. Det kan også hende du er heldig å møte hans lodne husky, Winch, på noen turer.

Språk: Norsk, Engelsk, Fransk, Spansk

mail: loup@backyardsvalbard.com

Philip Karch


Philip er hva vi kaller en moderne eventyrer på Svalbard. Han er utdannet Arktisk naturguide og han har utforsket hans «Backyard» i alle kriker og kroker i alle lys- og værforhold. Noen av hans ekspedisjoner er krysning av Spitsbergen fra nord til sør i 2018, og i 2021 padlet han rundt Spitsbergen i kajakk.  During his many expeditions, Han har mange sesonger i Arktis og i Antarktis. Denne vinteren ser han fram til å vise deg hans bakgård på ski.

Språk: Tysk, Engelsk, Norsk

Sigurd Vangberg Vaadal


Sigurd er en gledesspreder å være på tur med. Han er utdannet Arktisk naturguide i Longyearbyen og han følger sitt hjerte og jobber med det som han elsker; nemlig å jobbe utendørs. Han sier at «Livet er best med beina framover ned ei bratt renne!»

Språk: Norsk, Engelsk

Michel Afflerbach


Topptur- og ekspedisjonsguide

Arktisk Naturguide

Språk: Engelsk, Tysk, Norsk

Niall Finch


Guide

Arktisk Naturguide

Språk: Engelsk

Jonas Haass


Topptur- og ekspedisjonsguide

Arktisk Naturguide

Splitboarder.

Språk: Engelsk, Tysk.

Mats Erik Svendsen


Toppturguide

Arktisk Naturguide

Språk: Norsk, Engelsk

Amélie Roche


Guide

Svalbard Guide Opplæring

Språk: Engelsk, Fransk

Elida Langstein


Første kvinnelige ekspedisjonsguide i vårt team.

Arktisk Naturguide i Longyearbyen

Språk: Norsk, Engelsk

Alexander Veie Fiskum


Backoffice og rådgiving

Styreleder

Språk: Norsk, Engelsk