Hvem er vi?

Backyard Svalbard består av et lidenskapelig crew av skikjørere

Erlend Kjørsvik


Erlend er daglig leder og primus motor. Utdanna Arktisk Naturguide, og har i tillegg gått Ski&Skred i Alta. For Erlend er ingen fjellside for bratt, men han elsker når han kan cruise i «Svalbardpudder» i 25-30°. Erlend har jobba på Svalbard i 3 år, og han vet mange skjulte skatter for frikjørere.

Mail: erlend@backyardsvalbard.com

Erlend Kjørsvik

Loup Supéry


Loup er laget av ekte fransk kvalitet. Han er født og oppvokst i Pyrinéene, og kjenner til fjell og ferdsel i fjellet godt. Han er utdannet Arktisk Natur Guide og jobber i dag som guide i Longyearbyen, Svalbard. Det sies at han er guiden i Longyearbyen med flest 5-stjerners anbefalinger.

mail: loup@backyardsvalbard.com

Philip Karch


Arctic Nature Guide. Philip krysset Spitsbergen fra nord til sør i 2018. I 2021 padla han rundt Spitsbergen i kajakk. Han har flere vintre i Arktis og i Antarktis. Denne vinteren gleder han seg til å guide turer på ski i vår bakgård.

Sigurd Vangberg Vaadal


Dette er Sigurd. Han skal opp og ha sin andre vintersesong på Svalbard. «Livet er best med beina framover ned ei bratt renne!» På fritida kjører han mye skuter, hoppe fallskjerm og flyr speedglider. En tur med Sigurd byr på eventyr og han lover å vise deg hans beste pow!

Michel Afflerbach


Michel er 24 år. Han er en Arctic Nature Guide med stor glede av naturen. Han har en unik evne til å vise gjestfrihet og han har stor kunnskap rundt snøskred. Han blir å finne i vårt team i perioden April og Mai.

Ronny Lauritz Berntsen

Ronny Lauritz Berntsen


Ronny er 30 år og opprinnelig fra Sørlandet. Han jobber som ekspedisjonslærer på Folkehøgskolen på Svalbard. Ronny er rutinert når det kommer til svalbardtekniske ferdigheter og sikkerhet med sine 8 år på Svalbard. Han forteller gjerne om sine møter med isbjørn på nært hold.

mail: ronny@backyardsvalbard.com

Alexander Veie Fiskum


Alex er medeier og mr. Backoffice i Backyard Svalbard. Han prosjektleder for investeringer og utvikling. Første Svalbard-krysning 2021. Alex bærer et preg av eventyrlyst utenom det vanlige.

mail: alexander@backyardsvalbard.com