NYHET

Våre PACKRAFT-turer

Packraft er en oppblåsbar kajakk som er lett å bære og kan ta seg fram i de fleste typer vann. Det perfekte verktøy for ditt eventyr! Med utgangspunkt i Longyearbyen kan du oppleve det eventyrlige landskapet på Svalbard, i små grupper tilpasset ditt ferdighetsnivå. Lokale sertifiserte guider tar deg med på denne unike opplevelsen.

4-timers tur i Adventdalen

Introduksjonstur

Vi henter deg på hotellet og kjører til den gamle flyplassen, innerst i Adventdalen. Her tar vi på våtdrakt og flytevest og setter kursen ut fjorden. Selve padlingen er 10 km lang og du vil få god nærhet til svalbardnaturen. Kanskje er vi heldige å få med oss litt dyreliv? Ved endestasjon tar vi en felles evaluering (da dette er et pilotprosjekt), med bålfyring og en kaffekopp i strandkanten.

PilotPris ved 2 stk: kr 2400 pr pers
PilotPris ved 3 stk: kr 1980 pr pers
Inkludert i denne turen er henting og bringing til hotell, SAR-forsikring, guide m/sikkerhetsutstyr, enkel tur-servering.

Kontakt oss
12-timers tur

Lengre tur til Coles Bay

Denne turen er et stunt, lik som de andre packraft-turene. Dette er for deg som ønsker å gjøre noe som INGEN har gjort før deg. Vi går inn Endalen og planlegger å rafte nedover Coleselva, helt fra toppen av Fardalen. Fra Endalen til toppen av Fardalen er det 7,5 km, og dette må vi forsere til fots. Deretter starter en skikkelig kul rafteopplevelse ned Fardalen og ut til Colesdalen. Raftedistanse er 22 km. Ved endestasjon i Colesdalen ligger en gammel russisk gruveby. Denne turen inkluderer lunsj underveis og middag i Coles Bay. I Coles Bay tar vi en evaluering før hjemreise med RIB-båt. Det kreves normal fysisk form for å kunne gjennomføre denne turen. Du må også beregne å bære 20 kg på ryggen. Det kreves at du har sekk som rommer minimum 50 liter.

Pris ved 2 stk: kr 7800 pr pers
Pris ved 3 stk: kr 5800 pr pers
Det som gjør at prisen går så veldig opp er henting med RIB-båt.

Inkludert i prisen:
Henting og bringing til og fra hotell, guide m/sikkerhetsutstyr, lunsj og middag, SAR-forsikring, flytevester og våtdrakter og RIB-transport.

Merk! Denne turen kan gjøres til en 2-dagers tur.

Kontakt oss