Privat topptur i nærheten av Longyearbyen

Rundt Longyearbyens finner vi flotte fjell tilgjengelig uten snøscooter. Våre guider vil hjelpe deg å velge den beste turen for deg.

fra 1400,- kr pr pers

Kontakt oss

I Longyearbyens bakgård har vi 7-8 fjell, deriblant Trollsteinen, Lars Hierta-fjellet, Nordensköldfjellet og Hiorthfjellet som populære turmål. Disse turene har forskjellige vanskelighetsgrader, forskjellige ruter og forskjellige lengder. Vi tror på at turens mål ikke er destinasjonen, men at turen i seg selv er målet. Derfor legger vi opp til å velge destinasjon i samråd med gruppens ønsker og ferdigheter.

Guiden møter dere på hotellet om morgenen og tar en gjennomgang av vær, føre og plan for dagen sammen med dere, før dere legger ut på en fantastisk opplevelse ute i Longyearbyens bakgård. Turens tidsramme kan variere ut i fra deres ønsker og hva dere har avtalt med guiden.

På denne turen trenger du ikke å ha mye erfaring med topptur, men du må være i normalt god fysisk form da vi skal bruke kroppen som erstatning for motorisert kjøretøy.

Minimum 1 deltaker, maksimum 6.

Se fullstendig prisliste her.

Turen er tilgjengelig fra 5.februar til 25.mai.

Inkludert i prisen

– Transport til og fra hotellet
– Lunch
– En Svalbard-sertifisert guide med sikkerhetsutstyr
– SAR-forsikring

Bekledning og leie av utstyr

Vi anbefaler deg at du kler deg med ull innerst, ett eller to mellomlag, og til slutt skall ytterst. I sekken har du en dunjakke. Du kan se pakkeliste i link nederst.

Det finnes muligheter for å leie både skiutstyr og skredutstyr. Skredutstyr kan du leie hos Backyard Svalbard for NOK 500, og skipakke kan du leie fra Sportscenteret for NOK 800.

Pakkeliste

Hvorfor velge en tur med oss?

Vi tilbyr turer som er spesialtilpasset deg og din gruppe. Hos oss får du fleksibilitet i hvor det er best å gå, når vi skal starte turen, og på toppen av det hele; har du lyst på en «double-lap» så kan vi også tilby det!

Guiden kontakter dere dagen før for å etablere personlig kontakt. Har dere noen spesielle ønsker så kan dere foreslå dette. Innenfor sikkerhetens regler kan vi strekke oss ganske langt for å hjelpe deg med din topptur på Svalbard.