Privat topptur i nærheten av Longyearbyen

I Longyearbyens bakgård finner vi flotte fjell - tilgjengelig uten snøscooter!

Pris: 2950 kr pr pers

Kontakt oss for grupperabatt

I Longyearbyens bakgård har vi blant annet Trollsteinen, Lars Hierta-fjellet, Nordensköldfjellet og Hiorthfjellet som populære turmål. Det finnes 7-8 fjell til som er tilgjengelige uten snøscootertransport. Disse turene har forskjellige vanskelighetsgrader og forskjellige lengder. Vi tror på at turens mål ikke er destinasjonen, men at turen i seg selv er målet. Derfor legger vi opp til å velge destinasjon i samråd med gruppens ønsker og ferdigheter.

Guiden møter dere kl. 08.30 på hotellet og tar en gjennomgang av vær, føre og plan for dagen sammen med dere. Deretter venter en fantastisk opplevelse ute i Longyearbyens bakgård. Turens tidsramme kan variere fra 5 til 7 timer.

På denne turen trenger du ikke å ha mye erfaring med topptur, men du må være i normalt god fysisk form; vi skal tross alt bruke kroppen som motor.

Vi anbefaler deg at du kler deg med ull innerst, ett eller to mellomlag, og til slutt skall ytterst. I sekken har du en dunjakke.

Inkludert i denne turen er:
– Transport til og fra hotellet
– Lunch
– En Svalbard-sertifisert guide med sikkerhetsutstyr
– SAR-forsikring

Det finnes muligheter for å leie både skiutstyr og skredutstyr. Skredutstyr kan du leie hos oss for NOK 500, og skipakke kan du leie fra Sportscenteret for NOK 800.

Minimum 2 deltakere, maksimum 6.

Kontakt oss

I am message box. Click edit button to change this text.

I am message box. Click edit button to change this text.