Topptur med snøscooter som transport

Få plasser i verden kan man kjøre snøscooter ut til fjellet og deretter stå på ski. Her på Svalbard får du oppleve begge deler!

Pris kr 5400,-

Vi kan gi redusert pris hvis dere er flere i gruppen.

​​​Det finnes tusenvis av fjell på Svalbard å utforske. Fjellene er normalt rundt 700 – 1000 m høye. Med den eksklusiviteten innebærer det at vi får ha fjellet for oss selv. Å velge fjell for dagens tur er ikke lett når man har slike muligheter! Sammen med gruppen tar guiden en beslutning på destinasjon basert på værforhold, snø- og skredforhold og gruppens erfaring. Slik får vi tilpassa opplevelsen optimalt for akkurat deg.

Du kommer til å kjøre din egen snøscooter ut til fjellet. Du trenger ikke erfaring fra før av med snøscooter, men du må ha med deg førerkort for bil. Er du usikker på snøscooterkjøring kan du få være passasjer.

 

Guiden møter dere kl. 08.00 på hotellet og tar en gjennomgang av vær, føre og plan for dagen sammen med dere. Deretter venter en fantastisk opplevelse ute i Svalbards villmark. Turens tidsramme kan variere fra 6 til 8 timer.

Vi anbefaler deg at du kler deg med ull innerst, ett eller to mellomlag, og til slutt skall ytterst. I sekken har du en dunjakke.

På denne turen trenger du ikke å ha mye erfaring med topptur, men du må være i normalt god fysisk form.

 

Inkludert i denne turen er:
– Transport til og fra hotellet
– Lunch
– En Svalbard-sertifisert guide med sikkerhetsutstyr
– Egen snøscooter og scooterbekledning

 

Det finnes muligheter for å leie både skiutstyr og skredutstyr på Sportscenteret. Pris for skipakke er 800 kr og for skredpakke er det 500 kr.

Denne turen er tilgjengelig fra 15.februar til 15.mai.

Minimum 2 gjester, maksimum 6.

Kontakt oss