Topptur med snøscooter som transport

Få plasser i verden kan man kjøre snøscooter ut til fjellet og deretter stå på ski. Her på Svalbard får du oppleve begge deler!

fra 3500,- kr

Kontakt oss

​​​Det finnes tusenvis av fjell på Svalbard å utforske. Fjellene er normalt rundt 700 – 1000 m høye. Med den eksklusiviteten innebærer det at vi får ha fjellet for oss selv. Å velge fjell for dagens tur er ikke lett når man har slike muligheter! Sammen med deg og din gruppe tar guiden en beslutning på destinasjon basert på værforhold, snø- og skredforhold og deres erfaring. Slik får vi tilpassa opplevelsen optimalt for akkurat dere.

Du kommer til å kjøre din egen snøscooter ut til fjellet. Du trenger ikke erfaring fra før av med snøscooter, men du må ha med deg førerkort for bil. Er du usikker på snøscooterkjøring kan du få være passasjer.

 

Guiden møter dere på hotellet på morgenen og tar en gjennomgang av vær, føre og plan for dagen sammen med dere. Deretter venter en fantastisk opplevelse ute i Svalbards villmark. Turens tidsramme kan variere ut i fra deres ønske og avtale med guiden.

På denne turen trenger du ikke å ha mye erfaring med topptur, men du må være i normalt god fysisk form.

Turer er tilgjengelig fra 15.februar til 15.mai.

Minimum 1 gjester, maksimum 6.

1 pax = 7500,- kr
2 pax = 5000,- kr pr pers
3 pax = 4000,- kr pr pers
4 pax = 4000,- kr pr pers
5 pax = 3600,- kr pr pers
6 pax = 3500,-kr pr pers

Inkludert i prisen

– Transport til og fra hotellet
– Lunch
– En Svalbard-sertifisert guide med sikkerhetsutstyr
– Egen snøscooter og scooterbekledning
– SAR-forsikring

Bekledning og leie av utstyr

Vi anbefaler deg at du kler deg med ull innerst, ett eller to mellomlag, og til slutt skall ytterst. I sekken har du en dunjakke. Du får tildelt en scooterdress for scooterturen.

Det finnes muligheter for å leie både skiutstyr og skredutstyr. Skredutstyr kan du leie hos Backyard Svalbard for NOK 500, og skipakke kan du leie fra Sportscenteret for NOK 800.

Pakkeliste

Hvorfor velge en tur med oss?

Vi tilbyr turer som er spesialtilpasset deg og din gruppe. Hos oss får du fleksibilitet i hvor det er best å gå, når vi skal starte turen, og på toppen av det hele; har du lyst på en «double-lap» så kan vi også tilby det!

Guiden kontakter dere dagen før for å etablere personlig kontakt. Har dere noen spesielle ønsker så kan dere foreslå dette. Innenfor sikkerhetens regler kan vi strekke oss ganske langt for å hjelpe deg med din topptur på Svalbard.