Info

Backyard Svalbard er en lokal turoperatør som tilbyr spesialtilpassede turer til små grupper.

Vi er et team av lidenskapelige, sertifiserte guider som vil vise deg det beste av Svalbard.

For å bli kjent med vårt team, gå til «Hvem er vi

Er du på utkikk etter den perfekte Svalbard-opplevelsen?

Vi kan tilby deg et skreddersydd opplegg for deg og din gruppe. Det er så mange muligheter å velge mellom, men vi ønsker  å finne det beste alternativet sammen med deg!

Vi kjenner Svalbard best, og når du kommer med dine ønsker vet vi akkurat hvor vi skal ta deg med.

Lurer du på når du skal reise til Svalbard?

Den mørke vinteren varer fra oktober til februar. I denne perioden kan vi tilby fotturer og isgrotteturer under potensiell nordlys. Skisesongen starter normalt ikke før januar. Lyset returnerer i midten av februar, noe som gjør at februar og mars er to helt fantastiske måneder for tur under en spektakulær lyssetting.

Den lyse vinteren varer fra mars til mai. I denne perioden tilbyr vi toppturer og ekspedisjoner på Spitsbergen. Vi kjenner fjellene best og tar deg med til de beste forholdene for dere under deres opphold. Skisesongen kan vare ut til midten av juni.

Fra midten av april går solen aldri ned. Midnattssol gir oss mulighet til å samle uforglemmelige øyeblikk midt på natta.

Polarsommeren varer fra juni til august. Dette er tid for hvalene og fuglenes tilbakekomst. Det yrer av dyreliv. Floraen får endelig sett dagslys og temperaturene kan stige opp mot 10 grader. Vi tilbyr fotturer, arktiske camper, brevandring og packraft-turer.

I perioden september – oktober begynner lyset å forberede oss på vinteren. Det fryser til, og solnedgangene gir oss magiske øyeblikk. Ei absolutt undervurdert årstid. Vi kan tilby fotturer, teltturer, fisketurer og kanskje jaktturer.