Topptur med eller uten snøscooter som transport

Få plasser i verden kan man kjøre snøscooter ut til fjellet og deretter stå på ski. Her på Svalbard får du oppleve begge deler!

fra 5000 kr,-

Kontakt oss

​​​Det finnes tusenvis av fjell på Svalbard å utforske. Fjellene er normalt rundt 700 – 1000 m høye. Med den eksklusiviteten innebærer det at vi får ha fjellet for oss selv. Sammen med deg og din gruppe tar guiden en beslutning på destinasjon basert på værforhold, snø- og skredforhold og deres erfaring. Slik får vi tilpassa opplevelsen optimalt for akkurat dere.

Noen turer starter rett i bakgården og vi kan kjøre bil til startsted. Disse turene er kjempefine og passer for nybegynnere såvel som erfarne.

Velger en tur med snøscooter som transport kjører vi snøscooter ut til foten av fjellet. Du trenger ikke erfaring fra før av med snøscooter, men du må ha med deg førerkort for bil. Er du usikker på snøscooterkjøring kan du få være passasjer.

Guiden møter dere på hotellet på morgenen og tar en gjennomgang av vær, føre og plan for dagen sammen med dere. Deretter venter en fantastisk opplevelse ute i Svalbards villmark. Turens tidsramme kan variere ut i fra deres ønske og avtale med guiden.

På denne turen trenger du ikke å ha mye erfaring med topptur, men du må være i normalt god fysisk form.

Turer er tilgjengelig fra 15.februar til 15.mai.

Minimum 1 gjester, maksimum 6.

Toppturer uten snøscooter:

1 pax; 5000 kr
2 pax; 7500 kr
3 pax, 7500 kr
4 pax, 7500 kr
5-6 pax 8500 kr

Toppturer med snøscooter:

1 pax; 6000 kr
2 pax; 10 000 kr
3 pax; 13 500 kr
4 pax; 16 000 kr
5 pax; 17 500 kr
6 pax; 20 000 kr

Inkludert i prisen

– Transport til og fra hotellet
– Lunch
– En Svalbard-sertifisert guide med sikkerhetsutstyr
– Egen snøscooter og scooterbekledning
– SAR-forsikring

Bekledning og leie av utstyr

Vi anbefaler deg at du kler deg med ull innerst, ett eller to mellomlag, og til slutt skall ytterst. I sekken har du en dunjakke. Du får tildelt en scooterdress for scooterturen.

Det finnes muligheter for å leie både skiutstyr og skredutstyr. Skredutstyr kan du leie hos Backyard Svalbard for NOK 500, og skipakke kan du leie fra Sportscenteret for NOK 800.

Pakkeliste

Hvorfor velge en tur med oss?

Vi tilbyr turer som er spesialtilpasset deg og din gruppe. Hos oss får du fleksibilitet i hvor det er best å gå, når vi skal starte turen, og på toppen av det hele; har du lyst på en «double-lap» så kan vi også tilby det!